Zo zie jij er fashionable uit met een mondkapje

Zo zie jij er fashionable uit met een mondkapje

september 22, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Een item wat op dit moment onmisbaar is om te hebben is een mondkapje. Het is verplicht om er eentje te dragen in het openbaar vervoer en op drukke plekken. Ondertussen is er een mondkapjes mode ontstaan want die blauwe en witte waren wel erg saai. Het coronavirus is voorlopig nog niet voorbij dus is het zeker geen slecht idee om een paar mondkapjes in huis of in je tas te hebben. Maar hoe zorg jij ervoor dat je er toch fashionable uit ziet?

My Jewellery heeft haar accessoires collectie uitgebreid en daar heel wat leuke mondkapjes aan toegevoegd. Van neutrale kleuren tot printjes en zelfs eentje met glitters. Zo kan je bij elke outfit een passend mondkapje vinden. Als je bijvoorbeeld een drukke outfit aan hebt kan je kiezen voor een mondkapje in een neutrale kleur. Als je een rustige outfit aan hebt is het juist leuk om te kiezen voor een mondkapje met een printje. Je kan ook de kleuren van je mondkapje laten terugkomen in je outfit.

Naast dat je je mondkapje kan afstemmen op je outfit, kan je ook je make-up en sieraden afstemmen op je mondkapje. Laat de kleuren van het mondkapje terug komen in je oogschaduw en maak je ogen wat sprekender. Je kan ook je wenkbrauwen wat sprekender maken voor een extra sterke look. Maak het af met wat subtiele sieraadjes. Pas op met grote sieraden, dit kan namelijk een beetje too much worden. Het is wel heel leuk om bijvoorbeeld een scrunchie in je haar te doen die dezelfde kleuren heeft dan het mondkapje.

De meeste mondkapjes zijn herbruikbaar. Het is wel belangrijk dat je het mondkapje goed schoon houdt. Je kan je mondkapje makkelijk opbergen in je tas in een plastic zakje of een zipbag. Ook moet je de mondkapjes op 60 graden wassen om het hygiënisch schoon te houden.