Zo maak je de lekkerste vegan recepten in een handomdraai

Zo maak je de lekkerste vegan recepten in een handomdraai

maart 23, 2023 0 Door Roosje Broekkotte

Als je op zoek bent naar heerlijke veganrecepten die je snel en makkelijk kunt maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met vers vegan uitroldeeg van Tante Fanny maak je namelijk de lekkerste gerechten in een handomdraai. In dit artikel delen we diverse lekkere vegan deegrecepten waarmee je jezelf en je gasten kunt verwennen. Lees snel verder en ontdek hoe je snel en gemakkelijk de heerlijkste vegan gerechten op tafel zet.

Het gebruik van vers deeg

Het gebruik van vers uitroldeeg voor vegan recepten heeft ontzettend veel voordelen. Ten eerste is het gemakkelijk in gebruik en bespaart het tijd in vergelijking met het maken van je eigen deeg. Het deeg is al uitgerold en klaar voor gebruik, waardoor je snel aan de slag kunt met het maken van heerlijke vegan gerechten. Daarnaast is het deeg veganistisch, waardoor het perfect is voor iedereen die een veganistische levensstijl volgt. Het verse vegan deeg van Tante Fanny beschikt over het Europese V-label. Dankzij het gebruik van vers vegan uitroldeeg maak jij jouw overheerlijke vegan gerechten gemakkelijk en snel klaar.

De lekkerste vegan recepten

Of je nu een ervaren veganist bent of net begint met het ontdekken van veganistische gerechten, deze recepten zijn perfect voor iedereen. Met Tante Fanny’s vers vegan uitroldeeg zijn deze gerechten niet alleen makkelijk, maar ook nog eens ontzettend lekker. Hier zijn enkele van onze favoriete veganrecepten:

  1. Hartige vegan deegrecepten

Ben jij dol op hartige snacks, maar wil je wel graag vegan blijven eten? Met het verse vegan uitroldeeg van Tante Fanny kun je namelijk de lekkerste hartige vegan deegrecepten maken. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke vegan kaasbroodjes, gevuld met jouw favoriete vegan kaas en kruiden. Of wat dacht je van vegan saucijzenbroodjes, gevuld met een smakelijk mengsel van vegan gehakt en kruiden?

  • Vegan kaasbroodjes: Beleg het uitgerolde deeg met vegan kaas en kruiden naar keuze. Vouw het deeg dicht en bak af in de oven.
  • Vegan saucijzenbroodjes: Maak een mengsel van vegan gehakt en kruiden en vul het uitgerolde deeg. Vouw het deeg dicht en bak af in de oven.
  • Vegan empanadas: Beleg het uitgerolde deeg met een mengsel van groenten en kruiden naar keuze. Vouw het deeg dicht en bak af in de oven.
  1. Zoete vegan deegrecepten

Ben jij meer een zoetekauw en op zoek naar heerlijke vegan zoete snacks? Dan hebben wij ook voor jou de lekkerste vegan deegrecepten in een handomdraai met ons vers vegan uitroldeeg van Tante Fanny.

  • Vegan kaneelbroodjes: Beleg het uitgerolde deeg met vegan boter, kaneel en suiker. Rol het deeg op en snijd in plakjes. Bak af in de oven.
  • Vegan chocolade croissants: Beleg het uitgerolde deeg met vegan chocoladepasta en rol