Waar kun je lekker lunchen in Dordrecht?

Waar kun je lekker lunchen in Dordrecht?

oktober 1, 2021 0 Door Roosje Broekkotte

Dordrecht is een prachtige stad en zeker eens het bezoeken waard. Mocht je een dagje naar Dordrecht op de planning hebben staan en ben je op zoek naar wat tips voor plekken die je echt niet kunt missen? Blijf dan vooral even lezen. Van een dagje uit krijg je meestal ontzettende trek en vaak kun je op het moment zelf geen leuk lunchplekje meer vinden. Alles zit vol of wat er geserveerd wordt is toch niet helemaal waar je naar op zoek bent. Vandaar dat je het beste van tevoren al even research kunt doen waar je het beste kunt lunchen Dordrecht.

Lunchen in een authentiek Dorths pand

Wanneer je wil gaan lunchen in Dordrecht ben je natuurlijk niet op zoek naar standaard lunchplekjes die je overal in Nederland kunt vinden. Liever ga je lunchen op een wat specialer plekje, dat je echt een Dorths gevoel geeft. Een goede optie is dan De Remise, een leuke lunchroom in een authentiek Dorths pand vol historie. Je vindt hier heerlijke bagels met luxe beleg en tevens kun je hier ook terecht voor een lekker ontbijt. Het menu vind je op de website van De Remise en is tevens geschikt voor vegetariërs, vegans en de rest.

Lunchen in hartje centrum

De Remise vind je in het centrum van Dordrecht, tussen het stadhuis en de Grote Kerk. Lekker centraal gelegen en dus ideaal voor als je een dagje in Dordrecht bent. Reserveren is niet nodig van tevoren, je kunt dus aanschuiven wanneer het jou het beste uitkomt. Mocht je het fijn vinden om jouw plekje wel van tevoren te verzilveren, dan is dit zeker wel mogelijk. Momenteel is De Remise elke dag geopend van 9u tot 17u, maar let op, want de tijden wisselen per seizoen. Voor de meest actuele openingstijden raadpleeg je dus het best van tevoren even de website.