Voeding en fitness gaan hand in hand

Voeding en fitness gaan hand in hand

juli 23, 2019 0 Door Roosje Broekkotte

Het wordt nog al te vaak vergeten door veel mensen die ik tegenkom in de sportschool. Mensen die heel hard trainen, maar onvoldoende vooruit komen doordat hun voeding niet goed is afgestemd op het trainingsschema. Natuurlijk kan niet iedereen een persoonlijke coach aanstellen om een persoonlijk voedingsschema en trainingsschema op maat te laten maken. Maar er zijn een aantal mogelijkheden waarover de experts van krachttraining voor vrouwen je meer kunnen vertellen.

Krachttraining vereist een goede balans

Wanneer je aan krachttraining wil doen dan is het belangrijk om te weten dat krachttraining veel van je lichaam vereist. Je vraagt het maximale van je lichaam en daarom is het belangrijk dat je goed in balans bent. Anders kunnen er blessures optreden en dat wil je natuurlijk voorkomen. Lees je daarom niet alleen goed in op het gebied van voeding maar ook op het gebied van fitness en krachttraining. Weet hoelang je kan trainen en welke apparaten je moet gebruiken. Als je weet hoe dit moet kan je blessures voorkomen.
A

Een platform met krachttraining tips voor vrouwen

Op het platform van krachttraining voor vrouwen kan je ontzettend veel tips vinden op het gebied van voeding en tips voor de vrouwelijke krachtsporter. Het is ook mogelijk om een persoonlijk voedingsschema op maat wil laten maken door onze voedingsdeskundige. Samen met de deskundige en onze personal trainer gaan we aan de slag om voedingsschema voor jou op maat te maken. Met voeding waar je goed op kan trainen, waar je je lekker bij voelt, en wat ook nog eens lekker is om te eten.

Dé community voor vrouwelijke krachtsporters

Het platform van krachttraining voor vrouwen heeft tienduizenden social media volgers. Je wordt hierdoor constant op de hoogte gehouden met motiverende quotes en nieuwe tips. Op de website kan je ook veel tips terugvinden je in kunnen. Heb je het magazine niet (meer)? Bezoek dan de website of vraag de tips aan via Facebook. En lees ook gelijk alle andere interessante weetjes en leuke artikelen.