Varen door de Amsterdamse grachten

Varen door de Amsterdamse grachten

september 9, 2022 0 Door Roosje Broekkotte

Event op het Water, de naam zegt het eigenlijk al. Een evenement op het water wat gehouden word op een prachtige passagiersboot. Wij van Event op het Water zijn de nummer één van Nederland op het gebied van bemiddeling tussen u en de reders. Wij hebben door heel Nederland een samenwerkingen lopen met verschillende reders. Overal waar water is en grote passagiersboten mogen en varen zijn wij van de partij. Onze core business bevind zich voornamelijk in de randstad in plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij werken samen met de grootste rederij van Nederland. Zij hebben grote en kleine boten. Bij de grote boten moet u denken aan een capaciteit tot wel 700 passagiers, bij de middelgrote passagiersboten moet u denken aan een capaciteit tot wel 250 passagiers en bij de kleinere die alleen in Amsterdam en omstreken varen is de capaciteit maximaal 70 personen. Deze kleine boten zijn rondvaarboten en varen voornamelijk door de grachten van Amsterdam. Ook is het mogelijk om een tocht te maken over het IJ van Amsterdam maar het mooiste is om dit te doen door de grachten van Amsterdam en de mooie historische gebouwen vanaf één van onze boten te aanschouwen. Zo kunt u verschillende routes gaan varen door de grachten van Amsterdam.

Waar mag je varen in Amsterdam?

Er is op de meeste grachten een twee richtingsverkeer en kunnen wij u verschillende grachten laten zien vanaf het water. Ook kunnen onze schippers u tijdens de vaart meer vertellen over de route, gebouwen op de route, bruggen, winkels, bedrijven etc.

Wat misschien wel heel interessant is dat wij kunnen stoppen bij het Anne Frank huis en dat u naar de boottocht een bezoek kan brengen samen met uw gezelschap aan het Anne Frank huis.
Maar ook stoppen voor de Heineken Brouwerij is een optie en dat u daar een rondleiding krijgt.

Unieke manier om Amsterdam te beleven

Wilt u een lekker dagje uit beleven met u en uw gezelschap in de hoofdstad van Nederland? En wilt u een onvergetelijke dag beleven? Dan is Event op het Water de ideale partner om in te schakelen om samen met u en uw gezelschap een super leuk uitje te organiseren. Wij hebben jarenlange ervaren in het organiseren van boottochten in Amsterdam en omstreken. En in het speciaal ons best lopende concept de “BBQ boot”. Het concept de BBQ boot is een concept waar alles van A tot Z voor u geregeld wordt.

De grachten van Amsterdam zijn echt prachtig door alle historische gebouwen en architectuur. Nergens op de wereld vind je zulke mooie grachten als in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Amsterdam trekt jaarlijks miljoenen toeristen zowel vanuit Nederland, Europa of andere werelddelen. Amsterdam is bruisend en er is altijd wat te beleven. Daarom is de BBQ boot van Event op het Water echt aanrader.

BBQ arrangement

Neem het arrangement BBQ Marina. Dit is een arrangement wat echt iets is voor de visliefhebbers. In dit arrangement hebben we verschillende soorten vis, zoals tonijnmoot, Pangasiusfilet, zalmpakket en een grote gamba. Naast deze heerlijke vissoorten hebben diverse salades zoals aardappelsalade, groene salade, Italiaanse salade en natuurlijk diverse sausen en heerlijke versgebakken stokboord met kruidenboter.

De BBQ arrangement zijn te boeken vanaf 30 personen. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken tussen verschillende BBQ arrangementen als er bijvoorbeeld diverse gasten bepaalde voorkeuren hebben.

Mocht u interesse hebben om met ons te gaan varen en wilt u meer weten over de beschikbaarheid neem dan contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur reageren en contact met u opnemen om alles met u door te spreken en uitleggen wat u van ons mag en kan verwachten.

Ahoy

Event op het Water