Top 5 keto diëten

Top 5 keto diëten

februari 2, 2022 0 Door Roosje Broekkotte

Het keto dieet draait om het sterk beperken van het aantal koolhydraten, terwijl je juist veel gezonde vetten en eiwitten tot je neemt. Vaak wordt het keto dieet een zwaardere vorm van het koolhydraatarm dieet genoemd. Er zijn veel verschillende soorten keto diëten waarbij er keto producten worden aangeboden en de juiste informatie wordt aangeboden. Zo maak je het dieet een stuk makkelijker voor jezelf.

1.Novashops

Novashops biedt verschillende soorten diëten aan, waaronder het keto dieet. Om het dieet goed te volgen bieden ze allerlei soorten producten aan die weinig koolhydraten bevatten en daardoor zo in het dieet passen. Ook worden er regelmatig keto dieet recepten gedeeld, welke helpen om het dieet goed te volgen. Je krijgt bij het dieet altijd online begeleiding van de diëtiste, waardoor je bij vragen bij iemand terecht kunt en het dieet dus niet volledig zelf hoeft te volgen. Met het dieet schema en het 7-daags starterspakket is het dieet goed te volgen en kan je meteen goed op weg.

2.Keton1

Een ander type keto dieet is het dieet van Keton1. Deze producten zijn misschien niet te gebruiken als volledig dieet, maar wel als ondersteuning van je dieet. Zo zijn er verschillende chocoladebars, proteïne poeders, supplementen en test strips. Deze zijn erg goed te gebruiken om te zien of je in ketose bent en om je in ketose te houden.

3.Keto revolutie

De keto revolutie is bekend van verschillende media. Het is een all-in-one pakket waarmee je gewicht zou kunnen verliezen. Dat doe je door middel van verschillende recepten, maaltijdplannen, boodschappenlijstjes en videocursussen. Wel kosten deze aparte onderdelen allemaal best wat geld, terwijl je geen specifieke producten in huis krijgt.

4.KetoFit

Wanneer je het keto dieet wilt volgen kan KetoFit ook een goede optie zijn. Naast dat er vele keto dieet recepten worden gedeeld, delen ze ook enorm veel informatie over het dieet en hebben ze een breed assortiment aan producten. Met deze producten kan je het dieet volledig volgen en opstarten. Zo hebben ze ontbijt en lunch producten, maar ook verschillende snacks, supplementen en ketonenmeters.

5.Keto Huis

Met de ondersteuning van Keto Huis kan je een gezonde levensstijl ontwikkelen. Dat doe je met behulp van het online programma, het optimalisatieprogramma en een persoonlijk opvolgtraject. Het dieet is eigenlijk een aanvulling op een gasthuis in Kaapverdië, waar ze zich specifiek richten op de keto lifestyle. Daarnaast wordt er veel informatie gedeeld over hoe je keto kunt leven en hoe je dit in je dagelijks leven kunt verwerken. Met de verschillende boeken en recepten zou je het dieet goed vol kunnen houden.

Er zijn dus verschillende diëten die je kunnen helpen met het goed volgen van het keto dieet. Wel is het belangrijk om voor jezelf te kijken naar een dieet dat jou een goed gevoel geeft en welke bij je past. Op deze manier is het makkelijker om je dieet succesvol af te ronden en vol te houden. En dat is natuurlijk het belangrijkste.