Tijd om af te vallen, maar hoe?

augustus 7, 2018 0 Door Roosje Broekkotte

De zomer is in aantocht, de voorspellingen zijn goed en de vakantie is geboekt. Maar dan zit je nog met een probleem. En dat is die vervelende bierbuik of die vetrolletjes die onder je bikini uitrollen. Je zou nog even een abonnementje bij de spotschool kunnen afsluiten voor een maandje en jezelf gauw aftrainen. Maar daar heb je misschien ook niet echt zin in want je hebt het al zo druk voor de vakantie. Of misschien wil je wel afvallen omdat je kleding veel te strak zit en je geen zin hebt om weer te gaan winkelen voor een maatje groter. En nog erger, je gezondheid speelt je parten door je overgewicht. Kortom, er zijn veel redenen waarom het tijd wordt om af te vallen. Hoe ga je dat aanpakken?

Uitgelicht: het deluxe afslankpakket van Be-Slank

 

De voordelen ten opzichte van de nadelen

 

Er zijn veel manieren om overtollig gewicht kwijt te raken. Een zo een manier is het gebruik van maaltijdvervangers. Deze producten vervangen een gerecht door een maaltijd die minder calorieën bevat. Je verliest dan gewicht door minder energie-inname. Daartegenover staat dat je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Aan het gebruik van maaltijdvervangers hangen onder andere de volgende voordelen:

  • Het helpt je op weg in het verliezen van gewicht op een snelle manier
  • Bevat weinig calorieën maar door de eiwitten komt de spiermassa aan hun voeding
  • De vezels en vetzuren geven je in plaats van de overtollige vetten een voldaan gevoel
  • De vervangers zijn makkelijk mee te nemen als tussendoortje


Pas er met het gebruik van de maaltijdvervangers wel mee op dat je er niet te lang gebruik van maakt omdat dat juist het tegenovergestelde kan bereiken van wat je doel was als je ermee stopt. Daarnaast kan het een dure manier van afvallen zijn omdat maaltijdvervangers over het algemeen niet goedkoop zijn.

Onze aanbeveling:

Be-Slank Plantaardige en koolhydraatarme shakes
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren

Provincie: Groningen

Telefoon: 050 879 5577

 

De uitdaging aangaan

 

Let er bij het kiezen van de maaltijdvervanger wel op dat er niet te veel suiker in zit, dat er voldoende eiwitten inzitten zodat je een verzadigd gevoel krijgt en dat je na het innemen van de vervanger niet alsnog gaat snaaien omdat je een honger gevoel hebt. Zorg ervoor dat als de maaltijdvervanger vetarm zegt te zijn dat er wel bepaalde gezonde vetzuren inzitten zoals linolzuur en alfalinoleenzuur. Ben je dan uiteindelijk op gewicht en kun je met een gerust hart op vakantie, pas je weer in je kleding of is je gezondheid weer op peil? Zorg er dan voor dat je op gewicht blijft!