Tandarts Zoetermeer: de voordelen van tanden bleken

Tandarts Zoetermeer: de voordelen van tanden bleken

oktober 23, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Iedereen wilt het liefst een Prodent smile! En raad eens, zo’n stralende glimlach is dichterbij dan je denkt. Je hoeft geen ingewikkelde plaatjes op je tanden te doen, je kunt je tanden laten bleken voor een goed resultaat! Zo lijkt je gebit als nieuw en kan het echt een boost geven aan je zelfverzekerdheid. Wij zetten de andere voordelen eens op een rij.

Makkelijk ingreep

Het bleken van tanden is een makkelijke ingreep. Ja, je moet er even een tijdje voor stil liggen, maar de ingreep zelf is niet zo speciaal. Je krijgt een bitje in om je tanden bloot te leggen. Dan wordt er een bleekmiddel opgedaan gevolgd door een blacklight. Hier moet je dan een tijdje onder liggen. Hoe langer je ligt, hoe beter het resultaat. Het kan ook zijn dat je tandarts het in een aantal sessies doet om je niet te veel te belasten en om het resultaat te optimaliseren.

Geeft zelfvertrouwen

Zoals gezegd, een stralende glimlach kan echt een boost geven aan je zelfvertrouwen. Je hoeft je lach niet meer in te houden of te denken dat je geen mooi gebit hebt. 

Ziet er verzorgd uit

Een ander voordeel is dat het er heel verzorgd uitziet als je witte tanden hebt. Te witte tanden is wel erg nep natuurlijk, dat zie je veel in Amerika en is over de top. Maar als je het vrij subtiel aanpakt, dan kan het er heel mooi en verzorgd uitzien!

Tandarts staat voor je klaar

Je kunt ervan uitgaan, dat een tandarts voor je klaar staat als je je tanden gaat bleken. Zo zal hij advies geven over wat mooi zal zijn en hij toont je wat het eindresultaat zal zijn. Vaak is het zo dat je niet in één keer de Prodent smile bereikt namelijk. Een tandarts zal een prognose geven en je begeleiden in dit proces!