Slank de zomer in?

Slank de zomer in?

mei 10, 2019 0 Door Roosje Broekkotte

Over een tijdje word het buiten weer zonnig warm en hier kleden we ons dan ook graag naar. Een jurkje hier en een rokje daar. Maar helaas is niet voor iedereen een slank figuur weg gelegd. Van het woord ‘diëten’ wordt je dan ook absoluut niet blij. Het ‘uithonger-principe’ van Sonja Bakker, die kennen we ook allemaal. Doordat je zeer streng en weinig mag eten, werkt dit op lange termijn niet zoals het zou moeten. Dan neig je sneller s ’avonds naar iets lekker. En na 3 weken ben je weer terug bij af.

Afvallen met een persoonlijk voedingsplan
Dat iedereen anders is, met andere gezondheidswaarden. Dat komt ook niet als een verrassing. Om jouw persoonlijke gewichtsproblemen dan aan te pakken, moet je jouw huidige voedingspatronen omzetten naar een gezond voedingspatroon die zorgt dat je beter in balans komt. Dit is voor iedereen anders en daarom werken de standaard afslankboeken niet voor iedereen.

Met het metabolic balance voedingsprogramma zorg je ervoor dat jouw lichaam in een gezonde balans komt. Onder deskundige begeleiding pas je jouw voedingspatroon aan en hoef je jezelf absoluut niet uit te hongeren. Je hebt een individueel voedingsplan die samen gesteld is op jouw bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Het gaat niet om de hoeveelheid eten, maar of het gezond is of niet. Wat je lekker vind, dat gaan we uitzoeken en verwerken in het plan.

Hoe werkt het?
Het opgestelde voedingsplan brengt je lichaamschemie en voedingsmiddelenchemie in balans, de metabolische balans. Op deze manier eet je de juiste voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om jouw verstoorde stofwisseling weer goed in balans te krijgen. Alles wordt uitsluitend op jou en jouw gezondheidstoestand aangepast. De focus ligt niet op de hoeveelheid maar op de juiste soorten voedsel en de juiste voedingswaarden. Zo kan je nog steeds genieten! Start vandaag nog met gezond afvallen en straal met je prachtig figuur, vol zelfvertrouwen en kracht.


Neem een kijkje op: afslanken-breda.nl