NJ-Cook4You, catering in Den Haag e.o.

NJ-Cook4You, catering in Den Haag e.o.

maart 19, 2019 0 Door Roosje Broekkotte

De catering voor uw feest moet van een perfecte kwaliteit zijn. Als geen ander staat NJ-Cook4You garant voor een allround georganiseerde catering, verzorgd met verrassende hapjes en overheerlijke culinaire gerechten, om de feestelijkheden perfect te laten verlopen.

Professionele catering Den Haag e.o.

NJ-Cook4You is voornamelijk actief in de regio Den Haag en Zoetermeer.

Wij leveren alle benodigde horeca producten; groot- en klein horeca apparatuur, aankleding als tafels, stoelen, bestek en … veel meer. U kunt de complete aankleding van een gewenste locatie bij ons regelen.

Natuurlijk leveren wij ook bedienend personeel indien gewenst. Onze catering wordt perfect voor u georganiseerd. Al onze culinaire gerechten, overheerlijke buffetten en hapjes worden vers huisgemaakt en door ons afgeleverd. Dit kan gekoeld, of juist verwarmd zijn. Onze voedingsproducten zijn hiermee direct te nuttigen en uitermate vers.

Wij schenken speciale aandacht aan specifieke vereisten, zoals Halal voeding, vegetarische wensen of allergieën.

Hoogstaande kwaliteit

Van ons cateringbedrijf mag u hoogstaande kwaliteitsproducten verwachten. Wij werken uitsluitend naar de HACCP hygiëne regels, waarmee wij onze producten gegarandeerd naar de hoogste maatstaven verwerken en afleveren.

Contact | Bestellen

Regel vandaag nog uw catering en neem gerust vrijblijvend contact op met het team van NJ-Cook4You. Wij staan u graag te woord voor advies.

Diner aan huis

Ook het diner aan huis behoort tot onze mogelijkheden. Voor meer informatie over het thuisdiner in Den Haag bezoekt u onze website.