Nieuwe recepten vinden, hoe dan?

Nieuwe recepten vinden, hoe dan?

februari 26, 2018 0 Door Roosje Broekkotte

Elke dag heb je weer dezelfde struggle, wat ga ik vanavond eten? Je wilt afvallen maar voor je gevoel heb je elk gerecht al honderd keer gegeten. Hierbij wat boeken die letten op het afvallen, maar waarbij je zo lekker eet dat je niet eens doorhebt dat je aan het afvallen bent!

1. Bella Italia – Sonja Bakker

Het nieuwe boek van Sonja Bakker waarin de Italiaanse keuken centraal staat. Een boek om je ideale gewicht te bereiken met Italiaanse weekmenu’s en recepten. Ben je fan van deze keuken? Dan is dit boek speciaal voor jou gemaakt. Afvallen met pasta pesto, klinkt dat niet als een fantasie? Volg de weekrecepten en val af tot één kilo per week hiermee.

2. Lekker en makkelijk koolhydraatarm – Anna-Karina van Denderen

Anna-Karina vindt dat koolhydraatarm eten ook verrukkelijk moet zijn. Daarom is ze met dit boek gekomen. Het boek begint met uitleggen waarom je koolhydraat arm zou moeten eten, daarna met tips en adviezen. Ook zit het boek vol met goede recepten voor elk tijdstip! Makkelijke gerechten zoals puntpaprika met spinazie of witlof met zalm in room en dille. Voor iedereen wat wils dus!

3. Killerbody Dieet – Fajah Lourens

Wil je nou niet alleen afvallen, maar ook een sportschema en achtergrond informatie erbij? Dan is het boek van Fajah top voor jou. Ze vertelt over zichzelf, maar praat ook over dingen waar je in eerste instantie niet over na zou denken. Combineer het weekmenu samen met het sportschema en wie weet ben jij in 12 weken, 12 kilogram lichter! Ondertussen heeft Fajah ook haar tweede boek uitgebracht vol met heerlijke recepten.

4. Gezond slank met de Foodsisters – Janneke Koeman

Door gezond te eten, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel. Door dit boek eet je minder suikers en koolhydraten, je merkt dat het helemaal niet moeilijk is en dat het juist lekker is. Makkelijke recepten, met eten wat iedereen in huis heeft. Meerdere weekmenu’s, maar ook losse recepten zijn te vinden in dit boek. En zelfs om te genieten staat er nog wat lekkers in voor degenen die echt niet zonder kunnen!

Deze boeken bieden allemaal wat anders aan, maar willen tot hetzelfde doel komen: een gezond en fit leven voor iedereen. Kies voor jezelf uit welk boek het best bij jou past!