Neem je favoriete drankje mee in een thermoskan

Neem je favoriete drankje mee in een thermoskan

augustus 20, 2019 0 Door Roosje Broekkotte

Een heerlijk warm drankje in de koude wintermaanden of juist een aangenaam koel drankje in die hete zomermaanden, een thermoskan zorgt ervoor! Wil je graag een lekker kopje koffie uit eigen keuken meenemen voor onderweg, voor bij het jaarlijkse buurtfeest tegenover je huis of mee naar de picknick in het park? Een thermoskan is dát wat je nodig hebt om je eigen drankje mee te kunnen nemen.

Voor degene die denkt dat er alleen water, thee of koffie in en thermoskan kan worden gebruikt, die heeft het mis! Je kunt alle gewenste drankjes in een thermoskan meenemen. Wil jij dus graag je favoriete limonade meenemen naar het strand? Doe het in een hippe thermoskan en het blijft veel langer koel! Er zijn tegenwoordig veel hippe thermoskannen te verkrijgen. In vrolijke kleurtjes zoals mintgroen, roze, rood en paars, met speciale designs zoals de look van een geslepen diamant of een luxe detail zoals een goudkleurig vogeltje op de deksel. Chique modellen en wat klassiekere modellen, moderne kannen en hele basics. De kannen van tegenwoordig mogen dus absoluut gezien worden! Deze kannen hoeven niet in de kast opgeruimd te worden. Zet ze op de hoek van je salontafel of zet ze op een mooie plek op je aanrecht. De thermosfles wordt op die manier al gauw een eye-catcher in jouw keuken.


Frusqo thermoskan

Een bekend merk in thermoskannen is Frusqo. Dit merk bestaat nog niet zo lang, maar is door de hippe kannen al wel gauw een bekend merk geworden. Frusqo heeft onwijs leuke thermosflessen. De kannen met het gouden vogeltje erop zijn ook van dit leuke merk. Populaire nude kleuren, pastel tinten, in allerlei kleuren vind je de kannen van dit merk. Ook zijn ze van verschillende formaten. Een kleine thermoskan voor zo’n 0,6 liter, of een grotere kan voor ruim 1 liter. De kannen hebben verschillende vormen, zo is de ene kan smal en lang en de andere kan korter en breder.