Lekkerste restaurantjes in Dordrecht

Lekkerste restaurantjes in Dordrecht

oktober 28, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Dordrecht is een hele mooie en gezellige stad. Perfect om ’s middags een lekker hapje te gaan eten. In deze blog zal jullie inlichten over 2 leuke restaurantje in Dordrecht. 

Van der Valk Restaurant 

Van der Valk is natuurlijk een bekend vanwege haar prachtige hotels. Maar binnen alle hotels zijn restaurants die ook geopend zijn voor gasten buiten het hotel.  Van Der Valk Restaurant is ideaal voor diner en ontbijt. Het menu biedt volop keuzes uit verschillende gerechten, waarvan sommige met een Japanse touch. Het restaurant heeft ook veel vegetarische en veganistische opties waardoor je er goed uit eten kan als je graag aan het milieu en de dieren wil denken. Ook als je op de gezonde tour bent kan je bij Van der Valk Restaurant chic uit eten. Houd dit wel voor speciale gelegenheden want Van der Valk is niet het goedkoopste restaurant om te eten. Het restaurant bevindt zich uiteraard bij het Van der Valk hotel in Dordrecht. Dit ligt langs de snelweg op de Laan van Europa 1600.  

Remise 

De Remise is een gezellig restaurantje gelegen in het centrum van Dordrecht, tussen het stadhuis en de Grote kerk. De Remise heeft veel keus in haar gezonde bagel menu. Deze worden vers gebakken en luxe belegd. De bagels kan je ook bestellen in een mee te nemen lunchbox die je zelfs kan bestellen. Hierin zit dan een belegde bagel, soep en een gezond sapje. Voor de lunchbox zijn ook genoeg vegetarische en veganistische opties. Dit maakt dat de Remise erg divers en gezond is, daar houden wij natuurlijk van. Maar naast dat is de Remise ook helemaal niet duur. De lunchbox bijvoorbeeld kan je voor een tientje al bestellen. Dus als je zin hebt in een lunch Dordrecht kan je zeker langsgaan bij de Remise.