Jouw droombaan in de horeca vind je bij BaanBereik

Jouw droombaan in de horeca vind je bij BaanBereik

september 19, 2023 0 Door Roosje Broekkotte

Horeca staat voor hotel, restaurant en café en biedt oneindig veel mogelijkheden voor fulltime functies, parttime banen en weekendbanen. Daarom is de horeca een mooie en veelzijdige branche om in te werken voor zowel vakspecialist, student als jong en oud. Wil jij ook werken in de horeca? Bij BaanBereik – een full service uitzendbureau in Alkmaar en Hoorn – vind je geregeld allerlei horeca-vacatures in heel Noord-Holland. Variërend van vacatures voor cateringmedewerker, medewerker bediening, barkeeper, gastvrouw en gastheer tot vacatures voor kok. Stuk voor stuk horeca-vacatures voor echte aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken.

Vacature van restaurantmanager

Het aanbod van BaanBereik biedt je volop keuze uit managementfuncties in de horeca. Ben jij een horecatijger in hart en nieren die na een baan als horecamedewerker en het beroep van gastvrouw of gastheer toe is aan de volgende stap in je carrière? Dan is de vacature van restaurantmanager voor jou geknipt. Als restaurantmanager ben je verantwoordelijk voor het succes van een brasserie, restaurant, hotel of grand café. Daarnaast zorg je ervoor dat de gasten tevreden zijn én blijven terugkomen en dat elk aspect ‒ van het eten en drinken tot de hygiëne en de klantenservice ‒ altijd van hoge kwaliteit zijn. Verder richt je je als restaurantmanager op het werven en trainen van personeel, de (financiële) administratie en het ontwikkelen van doelstellingen voor het horecabedrijf. 

BaanBereik bemiddelt ook regelmatig voor de vacature van horecamanager. Als jij je bezig wilt houden met de complete gang van zaken in een horecabedrijf en jij je naast het werken voor en met gasten wilt richten op de inkoop, financiën, marketing en sales en het personeelsbeleid, is het absoluut de moeite waard om op deze dynamische vacature te solliciteren.

Solliciteren op een vacature van kok

Wil jij elke dag streven naar gerechten van de hoogste kwaliteit? En ben jij een op en top smaakmaker met een passie voor koken? Bij BaanBereik ben je aan het juiste adres voor een vacature van kok, vacature van zelfstandig werkend kok of een vacature van chef-kok. Een vacature voor kok is er onder meer voor de functie van zelfstandig werkend kok. Solliciteer jij op deze vacature, dan maak jij de ervaring van gasten in een brasserie, grand café, hotel of restaurant helemaal compleet. Je kunt solliciteren naar de functie van chef-kok als jouw gerechten op ieder vlak kloppen en je voor eerlijke en verantwoorde gerechten staat die van een hoge kwaliteit én op en top van smaak zijn. Sta je nog aan het begin van je loopbaan en wil je de fijne kneepjes van het vak graag leren voor je aan het echte werk begint? Dan is er voor jou onder andere een toffe vacature voor keukenhulp. Kortom, BaanBereik heeft altijd een mooie vacature voor kok of een andere functie in de keuken binnen bereik.

Solliciteren bij BaanBereik 

Heb je onder de vacatures van BaanBereik een mooie horeca-vacature gevonden? Solliciteer vandaag nog door online je motivatie en CV te uploaden en je persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je vragen over een vacature van keukenhulp, vacature voor chef-kok, vacature van horecamanager of een andere vacature? Neem dan gerust contact op met de intercedenten van BaanBereik op een van de vestigingen in Hoorn of Alkmaar. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in de horeca!