Inspiratie voor raambekleding 2021

Inspiratie voor raambekleding 2021

maart 10, 2021 0 Door Roosje Broekkotte

Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor jouw woning? Wij helpen je graag op weg met de laatste trends van 2021. Doe inspiratie op voor jouw eigen woning. Heb jij de veelzijdige plissés al overwogen? En wat dacht je van stoere houten jaloezieën? Lees ook wat de trendkleuren zijn van 2021 en hoe je het best een eyecatcher in je woonkamer kunt toepassen.

Veelzijdige plissé gordijnen op maat

Plissé gordijnen zijn misschien wel het meest in opmars van alle soorten raamdecoratie. En dat begrijpen wij! Plisségordijnen zijn eigenlijk een unieke vorm van raamdecoratie, omdat de stof in het midden van een raam kan hangen. Met name de top down bottom up uitvoering is erg populair. Ideaal als jij van je privacy wilt genieten en veel lichtinval wilt. 

Ben je juist op zoek naar plissés voor de slaapkamer? Ga dan voor deze plissés met verduisterende stof. Er zijn zoveel mogelijkheden met plissés waardoor ze voor elke kamer geschikt zijn. 

Stoere brede jaloezieën

Eigenlijk zijn de jaloezieën terug van weggeweest. Voorheen waren smalle witte aluminium jaloezieën in bijna elk huishouden te vinden. Tegenwoordig zijn het vooral de stoere brede jaloezieën die het populairst zijn. Met name de houten jaloezie 50 mm zwart is niet meer weg te denken. Wil jij zelf deze jaloezieën samenstellen? Dat kan hier: https://www.jaloezieenexpert.nl/houten-jaloezieën-op-maat-50mm.

Trendkleuren van 2021

Als je inspiratie haal uit Pinterest of interieurbladen, dan zie je het al snel. Dé kleuren van 2021. In welke trendy kleuren kun je raambekleding bestellen?

  • Okergeel
  • Olijfgroen
  • Antraciet en lichtgrijs
  • Alle kleuren blauw: licht, donker en turquoise
  • Warm oranje
  • Zwart

Als je jouw plissé zelf samenstelt, dan kun je kiezen uit al deze hippe kleuren. Ook zijn plissé gordijnen op maat geschikt voor alle soorten ramen. Van een plissé voor schuin raam tot plissés voor draaikiep-ramen.

Eyecatcher gordijn met print

Vroeger waren gordijnen vooral functioneel. Wit en crème waren de meest voorkomende kleuren. Dat is gelukkig niet meer van deze tijd! Nu worden er meer statements gemaakt in het interieur. Denk aan eyecatcher muren of gordijnen. Een felle kleur of een bijzondere print, dat komt helemaal tot zijn recht in 2021. 

Bloemenprints, patronen, maar ook bijzondere gordijnstoffen. Ken jij de velours gordijnstof al? En wist je dat grove screen rolgordijnen tegenwoordig ook binnen welkom zijn? Durf eens wat nieuws te proberen, want eyecatchers zijn booming!