Initialen sieraden: een van de meest populaire sieraden

Initialen sieraden: een van de meest populaire sieraden

januari 14, 2021 0 Door Roosje Broekkotte

Initialen sieraden zijn een van de meest populaire sieraden van het afgelopen jaar, maar ook van komend jaar. Je ziet ze steeds meer. Dus wanneer je nog geen initialen sieraden in jouw sieradenkistje hebt liggen, dan wordt het hoog tijd. Een ketting met letter, een initial ring of een armband met initiaal van jezelf of van een dierbare. De keuze is tegenwoordig enorm.

Initialen ketting

Een van de meest populaire en toegankelijke sieraden met initiaal is een initial ketting. Deze kun je eenvoudig combineren met andere sieraden, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon los dragen. Je hebt een initialen ketting vaak in het zilver of in het goud. Ben je meer team zilver of team goud? Het maakt niet uit, want bij FAYE Sieraden hebben ze initialen kettingen in zowel het zilver als het goed. En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Gouden sieraden kunnen heel duur zijn, daarom kun je ook kiezen voor sieraden van 14 karaat goud. Deze sieraden zijn dan niet gemaakt van 100% goud, maar bestaan voor 37,5% uit goed. Aan de buitenkant zie je hier niets van. En het is natuurlijk een stuk betaalbaarder.

Andere sieraden met initiaal

Andere populaire sieraden met initiaal zijn de initial ring en de armband met initialen. Deze initialen sieraden zijn super leuk om met elkaar te combineren en ook verkrijgbaar in het zilver of in het goud. Het zijn sieraden met een persoonlijke touch en daardoor leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen. Ze zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet. Zo zit er altijd wel de letter bij waarnaar jij op zoek bent. Is dit jouw eigen voorletter of die van je vriend, vriendin, moeder, zus, oma of nichtje? Op deze manier draag je altijd een aandenken aan dit bijzondere persoon dicht bij je!

Kun je geen genoeg krijgen van initialen sieraden? Geen probleem! Combineer dan gewoon een initialen armband, met een initial ring en een initial ketting. Ga daarvoor voor gouden sieraden, zilveren sieraden of combineer deze kleuren zelfs. Alles is mogelijk!