Help! Hoe promoot ik een goede lifestyle?

Help! Hoe promoot ik een goede lifestyle?

februari 21, 2022 0 Door Roosje Broekkotte

Je wil graag een gezonde lifestyle promoten maar je weet niet hoe dat moet? Zet drukwerk in. Met drukwerk kan je een hele grote groep bereiken die je online misschien niet bereikt. Wil je meer weten? Lees snel verder.

Sandwichen maar

Je kan sandwichborden bedrukken en deze ophangen. Sandwichborden zijn er in veel formaten en zijn makkelijk op te hangen. Je bent hierdoor vrij in ontwerp en je kan ze ophangen waar je wil. Op deze manier kan je verschillende soorten borden ontwikkelen elk gericht op een aparte doelgroep.

Hang vlaggen op

Vlaggen helpen je om de aandacht te trekken. Dit komt omdat je van een afstand goed te zien zijn. Je kan op vlaggen een visuele reclameboodschap doen. Laat bijvoorbeeld baniervlaggen bedrukken en hang deze op. vlaggen zijn in verschillende maten en vormen te verkrijgen dus je bent vrij in je ontwerp.

Flyeren maar

Je kan flyers in grote hoeveelheden goedkoop in slaan. Hoe meer hoe goedkoper de flyer in verhouding wordt. Met de grote hoeveelheid kan je de hele omgeving langs, maar je kan ook naar winkelcentra gaan en flyers uitdelen. De truc is om actief bezig te zijn met je promotie als je wil dat het effect heeft.

En plakken maar

Je kan ook billboards afhuren en posters plakken. Op deze manier kan jij gezonde lifestyle promoten en iedereen ziet het. Het voordeel van posters zijn dat er veel formaten beschikbaar zijn. Dat betekend dat je vrij bent in je ontwerp. Zo kan je ook posters nemen met blauwe rug. De blauwe rug blokkeert de vorige opdruk zodat deze niet doorschijnt.

Plakken, plakken, plakken

Je kan diverse soorten stickers laten maken en deze opplakken op drukke plekken. Je kan ook QR code stickers opplakken. Deze codes linken door naar je website zodat mensen die direct met hun mobiel kunne openen. Erg gemakkelijk dus.

Deel visitekaartjes uit

Je kan visitekaartjes uitdelen aan potentiële deelnemers. Het voordeel is dat deze deelnemers gelijk belangrijke gegevens bij de hand hebben.