Heb jij weleens last van slaapangst? Dan is deze deken de oplossing voor jou!

Heb jij weleens last van slaapangst? Dan is deze deken de oplossing voor jou!

juni 2, 2021 0 Door Roosje Broekkotte

Je hebt een hele dag gewerkt en komt thuis na een lange rit gevuld met files. Er staat nog geen eten op tafel dus ook dat is een taak die je moet (of mag, bestellen is ook een optie) vervullen. Na het avondritueel ben je je van één ding honderd procent zeker: je bent uitgeput van de productieve dag. Toch nog even relaxen op de bank met huisgenoten, geliefde en/of de kat, want anders heb je geen momentje voor ‘jezelf’ gehad. Na wat ruzie over welke film jullie gaan kijken is het toch eindelijk tijd voor wat ‘me time’. En daarna, eindelijk het spreekwoordelijke nest in.

Makkelijk in slaap komen

Op naar de te slaap vertrekken, moet je nog even voldoen aan het voor-bedtijd ritueel en dan begint het feest. Je dacht dat je zo moe was, uitgeput en verslagen tot de volgende morgen, maar nu je eenmaal ligt kom je maar niet in slaap. Je draait en draait als een cementmolen. Je kussen heeft na twintig keer draaien geen koele kant meer. De gedachtes van vandaag vullen je hoofd nu al met een to-do list voor morgen, en opeens is je slaap en vermoeidheid heel ver te zoeken. Hoe ga je nu rustig worden? De slaap pillen werken niet bij je omdat je denkt dat het bijgeloof is. Een achtste fles wodka achterover slaan is ook niet het meest verantwoordelijke. Maar wat als er verschillende soorten dekbed zijn die de wodka prima kunnen vervangen.

Verzwaringsdeken

Wat raden wij aan? Een verzwaringsdeken! Deze dekens zorgen voor een lichte druk op het lichaam en dit brengt een heerlijke warme, knuffel achtige ervaring. Dit geeft een vertrouwelijk gevoel, je lichaam maakt zelfs de stof oxytocine aan. Deze stof verminderd stres en laten je zorgen langzaam verdwijnen. Je hebt dus geen rotzooi nodig om sneller in slaap te komen. Laat het lichaam zijn werk doen met wat extra hulp van de verzwaringsdeken.