Hakhoning verpakking plastic bakjes of glazen potjes?

Hakhoning verpakking plastic bakjes of glazen potjes?

juni 10, 2021 0 Door Roosje Broekkotte

Smaken verzamelen

Iedereen kent het wel: de behoefte om te verzamelen. Voor de een zijn het munten of postzegels, voor de ander games, muziek of horloges. Al eeuwenlang houden mensen van de kick die ze krijgen als ze weer iets nieuws kunnen toevoegen aan hun collectie.
Wat heb jij voor het laatst verzameld? De knuffeltjes van de supermarkt?

Kleurvariaties

Ook bij Erik kan je starten met een mooie verzameling. Op dit moment zijn er vijf smaken te verzamelen van zijn Hakhoning: Anijs, Sinaasappel, Citroen, Menthol en Eucalyptus. Elke smaak heeft zijn eigen kleur en smaak en is te gebruiken om met van alles te experimenteren. Denk maar aan alle mogelijkheden die je hebt om een nieuwe theesmaak te maken? Of wat voor verrassing de toevoeging van hakhoning kan hebben bij je cakerecept?

Dankzij de vrolijke kleuren van o.a. de groene Hakhoning Eucalyptus, de oranje Sinaasappel Hakhoning en de gele Citroen Hakhoning zien jouw gerechten en drankjes er al snel extra kleurrijk uit.
En wist je dat er nog twee smaken bij komen om te verzamelen? Mooie rode hakhoning brokken in de smaak van Aardbei en mooie donker gekleurde Hakhoning in de smaak van Drop.

Plastic bakjes of glazen potjes?

Bij een goede verzameling hoort ook een mooie manier van opbergen. Voor de Hakhoning kan je bijvoorbeeld kiezen voor plastic bakjes of glazen potjes. Erik verzendt zijn Hakhoning meestal in plastic bakjes herkenbaar aan het fris gekleurde logo. In plastic bakjes zijn de brokken Hakhoning makkelijker mee te nemen en te verzenden
De plastic bakjes zijn goed te stapelen en zorgen daardoor al voor een leuk effect in je keuken.

Heb je liever glazen potjes? Ga dan eens op zoek naar leuke jam- of voorraadpotjes. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten, met verschillende soorten deksels. Ook deze zorgen voor een mooie aanblik van jouw verzameling.

Ontbreekt er nog een smaak Hakhoning in jouw verzameling? Of wil je hakhoning kopen? Vul je verzameling dan snel aan via Erik!