Goed gekleed en fit voor de dag komen

Goed gekleed en fit voor de dag komen

maart 28, 2018 0 Door Roosje Broekkotte

Je wilt er graag goed bij lopen en natuurlijk wil iedereen ook gezond zijn. Hiervoor kun je sporten, gezond eten en genoeg slaap speelt hierbij ook een belangrijke rol. Soms kun je op het gebied van kleding, gezondheid of mode wel een steuntje in de rug gebruiken. Gelukkig zijn er genoeg vrouwen die jouw kunnen helpen en inspireren door het delen van verhalen, ervaringen en handige tips. Hiermee kun je jouw voordeel doen en veel zaken in het leven een stuk makkelijker maken voor jezelf

Kleding

De grootste vraag die we onszelf in de ochtend stellen is wat we aan trekken vandaag. Je kijkt eerst naar buiten om te zien wat het weer doet en of je misschien toch dat zomerse jurkje uit de kast kunt pakken. Al heb je nog zo veel kleding, het blijft altijd een worsteling om de leukste outfit bij elkaar te rapen. Je wilt toch graag leuk voor de dag komen en het liefst altijd op een manier dat anderen denken dat je net bent wezen shoppen. Tips voor het dragen van zakelijke kleding, combineren met accessoires of kledingadvies in het algemeen kun je krijgen bij Altijdvrouwen. Ook vindt je hier verhalen over uiteenlopende onderwerpen zoals het dragen van make-up of het kwijtraken van overtollige kilo’s.

Gezondheid

Je wilt lekker in je vel zitten en ook het liefst kerngezond zijn. Daar moeten we soms wel veel voor doen en laten. Sporten is zeer belangrijk en natuurlijk gezond eten. Soms wil je ook wat kilo’s kwijtraken maar waar kun je dan het beste beginnen. Op Houseoflou vind je inspirerende blogs over gezondheid, sporten en afvallen. Je kunt er lezen over gezonde voeding en lekker smoothies. Ook vind je er verhalen over fit worden na een bevalling of over het kiezen van goed zittende sportkleding. Het draait in het leven niet alleen om gezondheid en sporten, daarom zijn er ook blogs die gaan over de laatste trends op het gebied van mode en het combineren van kledingstijlen met leuke accessoires.