Gezonder roken met de e-sigaret

Gezonder roken met de e-sigaret

augustus 12, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

E-sigaret staat voor elektrische sigaret. Een elektrische sigaret komt steeds vaker voor. Het verschil is dat deze sigaret gebruik maakt van een vloeistof en je ruikt dus niet de sterke tabaksgeur. Omstanders van rokers vinden dit ook aangenamer. De e-liquid komt namelijk in verschillende smaken en ruiken soms zelf fruitig. Dit is dus een van de redenen waarom mensen ook overstappen. Dit kunnen mensen zijn die willen stoppen met roken of gewoon ervoor kiezen om gebruik te maken van een e-sigaret. 

E-sigaret aanschaffen

E-sigaretten zijn er in vele soorten modellen, vormen en kleuren. Het valt dan ook niet op als je aan het dampen bent met je e-sigaret. Ben je opzoek naar een e-sigaret gemaakt van kwaliteit? Probeer dan de e sigaret bij Mr-joy.nl. Ben je ven plan om over te stappen of is het je eerste keer dat je gebruik maakt van een e-sigaret? Dan kun je gebruik maken van de e-sigaretten van Mr-joy.nl. Deze zijn namelijk ook geschikt voor beginnelingen en zijn zeer eenvoudig in gebruik. E-roken is als beginner vrij eenvoudig. Je moet alleen ervoor zorgen dat de batterij is opgeladen en dat je het bijvult met e-liquid. Elke fabrikant maakt het anders, waardoor je een verschil hebt met de luchtstroomsnelheid, de druk val en de productie van de damp. Ook werkt een e-sigaret beter dan een nicotinekauwgum. 

E-sigaret gezonder?

Wil je stoppen met roken, maar vind je het moeilijk? Dan kun je overstappen naar de elektrische sigaret. Door een elektrische sigaret te gebruiken hebben anderen geen last van de sigarettenrook en ook kun je zelf het nicotine niveau bepalen. Maar er zijn ook mogelijkheden om elektrisch te roken zonder nicotine. Bij een e-sigaret kun je zelf bepalen wat het nicotine niveau is. Zo kun je kiezen om minder nicotine op te nemen wat een groot voordeel is. 

Bepaalde e-sigaretten hebben zelfs de de mogelijkheid om geen nicotine meer op te nemen. Je kunt dus roken zonder dat je de schadelijke gevolgen ervan ondervindt.  Roken in de auto of een andere openbare plek is vaak niet fijn voor de andere mensen in de omgeving. Denk maar aan de schadelijke stoffen die anderen opnemen. De elektrische sigaret zorgt namelijk dat er geen lucht naar buiten komt die andere schade toebrengt. Wil je weten welke e-sigaret het beste is, dan kun je verschillende e-sigaretten vergelijken op 10beste.com.