Geniet altijd van vers en schoon water bij jou op de werkvloer

Geniet altijd van vers en schoon water bij jou op de werkvloer

februari 8, 2023 0 Door Roosje Broekkotte

Je hebt het vast en zeker wel eens een keer gehoord. Sommige collega’s hebben last van droge ogen, hoofdpijn op het einde van de dag of er kan minder goed worden geconcentreerd. Het kunnen allemaal voorbeelden van tekenen zijn dat er eigenlijk veel te weinig water is gedronken. Gelukkig kun je dit beter stimuleren. Hoe dan? Stimuleer altijd het drinken van vers en schoon drinkwater.

Het investeren in een waterkoeler is altijd een erg goed idee

Om eenvoudig en snel toegang te hebben tot een glas water, kun je overwegen om een waterkoeler op de werkvloer neer te gaan zetten. Hierdoor kun je het hele team ook nog eens vele malen beter stimuleren om een keer wat vaker te gaan lopen. En even weg van het computerscherm, dat is natuurlijk altijd een erg goede gedachte. Een koeler voor water heeft een erg compact formaat, waardoor het vrijwel overal op de werkvloer neer kan worden gezet. Het enige dat de koeler nodig heeft, is toegang tot een stopcontact.

Eenvoudig toegang tot schoon drinkwater met een waterkoeler op waterleiding

Door te kiezen voor een waterkoeler op waterleiding, heeft iedereen altijd eenvoudig toegang tot schoon drinkwater. En natuurlijk is het drinken van een glas water ook net even wat gezonder in vergelijking met koffie, chocolademelk of frisdrank. Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om een gezonde werksfeer te kunnen stimuleren bij jou op het kantoor. Wacht daar dus ook niet langer op en neem binnenkort hier de nodige stappen in.</p>

Je hebt de keuze uit verschillende soorten ontwerpen voor bij jou op het kantoor

Het beste van alles? Je hebt de keuze uit verschillende soorten ontwerpen voor bij jou op het kantoor. Hierdoor kun je de koeler ook nog eens altijd haarfijn afstemmen op de grootte van het kantoor en dus ook het aantal werknemers die in dienst zijn. Kun je advies gebruiken voor het uitzoeken van de koeler? Of heb je vragen over een bepaald model dat je online kunt kopen. De klantenservice van het desbetreffende bedrijf, kan je altijd vrijblijvend voorzien van meer informatie. Een koeler die je op het internet gaat vinden, kun je ook nog eens altijd erg snel bij jou op de werkvloer verwachten. En dat is wel zo fijn.