Gekleurde koelkasten voor iedere keuken

Gekleurde koelkasten voor iedere keuken

september 2, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Wanneer je een nieuwe koelkast aanschaft, heb je een enorme keuze uit allerlei koelkasten. Verschillende soorten, maten, technieken, maar ook kleuren komen er voorbij. Waar vroeger een koelkast vaak een standaard, witte kleur had, kan je tegenwoordig alle kanten op. Een RVS look voor een strakke uitstraling, een vrolijke kleur om jouw keuken op te fleuren of zelfs een print, zoals de Amerikaanse of Italiaanse vlag. Het kan allemaal! In deze blog lees je wat verschillende merken zoal aan gekleurde koelkasten te bieden hebben.

Schneider

Dit merk verkoopt verschillende koelkasten en koel-vriescombinaties waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste generatie technologieën in combinatie met een constante zorg voor esthetiek. Ze maken retro koelkasten en apparatuur chic is, maar ook goede prestaties levert. De Schneider SCL 222 V is een koelkast die je kan verkrijgen in vier kleuren: rood, blauw, zwart en zilver. Daarmee wordt jouw keuken voorzien van een waanzinnige eyecatcher. Met verschillende koel-vriescombinaties, zoals de Schneider SCB 300 V2 heb je de keuze uit maar liefst negen kleuren: cream, olijfgroen, lichtblij, zacht roze, lime groen, vuurrood, wijnrood en zwart. Deze kleuren zorgen, samen met de ronde afwerking en mooie deurklinken voor een waanzinnige stijl in jouw keuken.

Bosch

Ook Bosch heeft goed nagedacht over het creëren van kleur in keukens. Daarvoor hebben ze niet enkel een Bosch koelkast bedacht met een mooie kleur, maar maken zij het ook mogelijk om jouw koelkast continu te restylen. Met de Vario Style koel-vriescombinatie kan je namelijk in een handomdraai de kleur van de deuren aanpassen door er eenvoudig een ander kleurpaneel op te klikken. Je hebt de keuze uit 19 kleuren, van kersenrood tot espresso bruin. Daardoor zit er altijd een kleur bij die bij jouw keuken past. En verander je toch van mening? Dan kan je de deur gewoon wisselen. Ideaal, toch? Dat vonden ze in Duitsland ook, want de Vario Style van Bosch is bekroond met de German Design Award 2018.

Smeg

Denk je aan gekleurde koelkasten, dan denk je vast ook aan Smeg. Dit merk staat bekend om haar koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezer met een ronde afwerking, met de typische letters van het merk op de voorkant en in de mooiste kleuren. Ze hebben een groot assortiment aan vrijstaande koelkasten van uiteenlopende stijlen, waardoor je jouw keuken een uniek design geeft. Jaren ’50, modern of fris met felle kleuren. Blauw, groen, geel en rood, maar ook goud, lime groen, pastelblauw of watergroen. Het kan allemaal met een koelkast van Smeg.