Food Tips voor incontinentie problemen

Food Tips voor incontinentie problemen

juli 13, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Voedingstips voor incontinentieproblemen vormen een belangrijk onderdeel van het lopende behandelplan. Dit komt omdat zodra je de effecten van blaasincontinentie begint te voelen, het moeilijk kan zijn om te stoppen. Incontinentiemateriaal is natuurlijk ook een onderdeel van het programma. Voedingstips voor incontinentieproblemen kunnen de symptomen van deze aandoening helpen beheersen. Het is belangrijk om voor uw specifieke situatie de juiste voeding te zoeken. Door ervoor te zorgen dat je het juiste voedsel eet, kun je jezelf beter voelen.

Het eten van het juiste voedsel is belangrijk voor je gezondheid

Sommige voedingsmiddelen hebben een positief effect op de gezondheid, terwijl andere meer kwaad dan goed doen. Jouw dieet moet voldoende water bevatten. Dit helpt uitdroging te voorkomen en helpt je gehydrateerd te blijven.Bekijk je dieet als een manier om je te helpen met je probleem om te gaan. Van sommige voedingsmiddelen is bekend dat ze bijdragen aan incontinentie en het probleem zelfs verergeren. Voedingsmiddelen die je moet vermijden, waaronder cafeïne, alcohol, voedingsmiddelen met veel vetten, chocolade, koolzuurhoudende dranken, warme en pittige voedingsmiddelen en conserveermiddelen. Deze voedingsmiddelen zijn degenen die de symptomen kunnen verergeren.

Behandelen

Sommige voedingsmiddelen kunnen zowel aan de  probleem bijdragen als de symptomen helpen behandelen. Van voedingsmiddelen die magnesium bevatten, is bekend dat ze helpen bij de bloedsomloop. Voedingsmiddelen die de druk in de blaas kunnen verminderen, kunnen ook de effecten van incontinentie helpen verminderen. Er zijn echter enkele voedingsmiddelen die helemaal moeten worden vermeden. Deze voedingsmiddelen bevatten citrusvruchten, sommige kruiden en tomaten. Al deze kunnen het risico op bloeding of bloedverlies uit de blaas vergroten.

homeopathische behandelingen

Andere opties zijn homeopathische behandelingen en kruiden. Het is mogelijk om de aandoening te behandelen met een combinatie van beide. Bovendien kunnen kruiden helpen om de druk in de blaas te verlichten en kan het jouw lichaam helpen gifstoffen te verwijderen die de probleem kunnen veroorzaken. Soms zijn kruiden en homeopathische behandelingen echter niet voldoende om je beter te voelen. Andere mensen hebben medicijnen en operaties nodig. Hier zijn enkele voedingsmiddelen die je moet vermijden als je jouw aandoening met medicijnen moet behandelen.

Vermijden

Het eerste dat je moet vermijden, is alles dat een grote hoeveelheid cafeïne bevat. Koffie en andere dranken met cafeïne kunnen zelfs een verhoogd urinezuurgehalte in het lichaam veroorzaken. Urinezuur kan veel urinewegproblemen veroorzaken. Vermijd ook voedingsmiddelen die veel zout bevatten. Deze voedingsmiddelen kunnen de blaas irriteren en ook veel pijn veroorzaken. Een goede remedie is om een ​​kruidenmengsel te proberen dat een verscheidenheid aan kruiden bevat die de blaas kunnen helpen.

Emotionele problemen

Incontinentieproblemen kunnen veel emotionele en fysieke problemen veroorzaken. Soms is de beste oplossing om hulp te krijgen bij deze aandoening. Het is belangrijk om te proberen de juiste remedies en strategieën te vinden die je kunnen helpen de incontinentie periode te doorstaan. Dit helpt je om je beter te voelen over jezelf en geeft je ook de kans om anderen te helpen. Er zijn veel voedsel tips voor incontinentieproblemen die je kunt volgen. Voordat je er een probeert, moet je jouw arts raadplegen om te zien met wat voor soort incontinentie je te maken hebt. Kijk dan online om meer te weten te komen over de voedseltips voor incontinentie die voor jou het nuttigst zijn.