Exclusieve champagne die ook nog eens erg lekker is

Exclusieve champagne die ook nog eens erg lekker is

februari 17, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Wanneer je iets te vieren hebt, is champagne een drank die daar vaak ultiem geschikt voor is. Er zijn vele verschillende champagnes in vele verschillende prijscategorieën. Welke champagne is geschikt voor jouw viering? Wellicht is Carbon champagne jou opgevallen, dit is een zeer exclusieve champagne. Wat maakt deze champagne zo lekker en gewild?

Bijzondere uitstraling

De Carbon champagne heeft een zeer bijzondere en zeer high class uitstraling. Dit komt door het carbon wat aan de buitenkant van de fles is geplaatst. Dit heeft naast de bijzondere en high class uitstraling nog een andere positieve bijkomstigheid. De champagne blijft namelijk langer goed in de fles.

Frisse en gebalanceerde smaak

Naast de luxe uitstraling van Carbon champagne, is de smaak ook zeer kwalitatief. Het heeft een frisse afdronk en een zeer gebalanceerde smaak. Dit zorgt voor de gewilde afname van Carbon champagne. Voor de champagne worden enkel de beste druiven gebruikt van de Chardonnay en Pinot Noir. Deze combinatie is een zeer groot succes wat volledig terug te vinden is in de smaak van dit type champagne.

Bekend van de Formule 1

Carbon champagne heeft grote naamsbekendheid gekregen door het sponsorschap met de Formule 1. De nummers één, twee en drie van de race krijgen een zeer grote fles Carbon champagne. Deze wordt dan traditiegetrouw leeggespoten over de andere twee winnaars. Wanneer jij je afvraagt waar je deze champagne gezien hebt, is dit wellicht het antwoord.

Carbon champagne de beste keuze

Wanneer jij opzoek bent naar ene exclusieve champagne die ook nog eens erg lekker is, is Carbon champagne een zeer goede keuze. Naast de high class uitstraling heeft de champagne ook een zeer aangename en gebalanceerde smaak. De champagne heeft zijn oorsprong uiteraard liggen in Frankrijk waar de druiven rondom de fabriek worden geteeld, geoogst en geproduceerd.