Een snelle en makkelijke maaltijd bestellen bij Butlon.com

Een snelle en makkelijke maaltijd bestellen bij Butlon.com

juli 14, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Wat eten we vanavond, die vraag krijg je waarschijnlijk dagelijks of toch meerder keren per week van je partner of kids te horen. Perfect normale vraag, maar wanneer het een drukke dag is geweest, heb je waarschijnlijk totaal geen zin meer om nog te gaan koken. Snel een maaltijd afhalen klinkt dus heel verleidelijk. Maar waarom zou je je het niet nog gemakkelijker maken? Laat gewoon een maaltijd snel en gemakkelijk leveren bij Butlon.com! 

Hoe werkt het? 

Een makkelijke maaltijd bestellen is ook echt gemakkelijk in deze tijden. Je gaat simpelweg naar de app van Butlon, die zowel voor Android als voor Apple te verkrijgen is. Je vult heel eenvoudig de locatie in waar je woont en je krijgt te zien bij welke restaurants je eten kan bestellen en laten leveren. Zo krijg je al meteen een overzicht van welk soort eten je kan bestellen en laten leveren. Je kiest heel eenvoudig de gerechten bij het restaurant naar keuze en laat deze afleveren bij jou thuis. 

Ruime keuze aan eten 

Natuurlijk heb je niet altijd meteen trek in pizza of frietjes en dat is meestal waar je aan denkt als je een maaltijd thuis laat leveren. Maar het hoeft niet altijd het ongezonde fastfood te zijn dat je bestelt. Zo kan je evengoed kiezen voor een lekker stukje vlees, een pasta of heerlijke sushi. Je kan zelfs kiezen wat je gaat eten op basis van reviews van andere mensen. Zo weet je meteen of je eten goed zal smaken of niet als je er bestelt. Ook kan je een keuze maken voor eten op basis van het budget dat je hebt en op basis van hoeveel bezorgkosten je wil betalen. 

Waarom bij Butlon bestellen? 

Of het nu gaat om een licht ontbijt, een lekkere snelle lunch of een uitgebreid diner, voor al deze opties moet je bij Butlon zijn. Nooit meer zal de vraag wat eten we vanavond dankzij deze app gesteld worden. Het eten is bovendien heel lekker en goedkoop. Je kan netjes in de app opvolgen wanneer je eten geleverd zal worden en het wordt geleverd van restaurants dichtbij dus lang wachten zal je nooit moeten doen. Waar wacht je dus nog op?