Een personal trainer kiezen doe je zo

Een personal trainer kiezen doe je zo

juli 6, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Personal trainers: ze komen in alle verschillende soorten en maten. Je hebt goede, slechte, dikke en dunnen. Bij sommige personal trainers ontbreekt simpelweg de visie of de kennis. Maar hoe filter je nou de goede trainers uit de grote brei met personal trainers? In dit artikel lees je daar meer over. 

Prijs

De prijs is een indicator voor hoe goed een personal trainer wel of niet is. Natuurlijk zegt het lang niet alles, maar ga nooit voor iemand die een tientje per uur vraagt. Dit zijn meestal beginnende personal trainers en wat je wil is een beetje ervaring. Ga daarentegen ook nooit voor iemand die de hoofdprijs vraagt dit zijn vaak zeer pretentieuze trainers die heel vol van zichzelf zijn. Een hoge prijs betekent zeker niet meteen een geschikt trainer. Kortom; zoek naar de gulden middenweg. 

In de buurt 

Neem een trainer die in buurt gevestigd is. Dat maakt het makkelijker om erheen te gaan of om af te spreken. Hoe makkelijker bereikbaar het sporten is hoe sneller je aan de bak gaat. Een beetje extra motivatie dus. En met in de buurt bedoelen we: woon je bijvoorbeeld in Delft, kies dan een personal trainer in Delft

Voeding en sport 

Voeding is minstens zo belangrijk als sport. Kies dus een personal trainer die naast verstand van sport ook verstand heeft van voeding. Dit zodat de trainer je op beide vlakken kan bijstaan. Als je namelijk los van de personal training ook nog naar een diëtist moet, dan kan het je ontzettend veel geld kosten. 

Meer lezen kijk dan even op: https://www.gewichtsconsulentdelft.nl/