Een feestje bouwen thuis? Daar horen drank en versnaperingen bij!

september 2, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Als er een feestje bij je thuis gepland staat, dan moet je vast en zeker nog naar de winkel rennen om drank en de nodige versnaperingen in huis te halen. Of kan het ook anders? Wees daar maar zeker van! Waarom zou je het huis uit moeten als je je drank en versnaperingen gewoon tot bij jouw thuis geleverd kan krijgen dankzij drankuwel.be? Een ruime keuze aan dranken en lekkere versnaperingen en bovendien krijg je het de volgende dag in huis als je het voor 12u besteld hebt! 

Drank bestellen 

Wanneer je wel wat mensen uitnodigt, dan zijn er waarschijnlijk wel wat verschillende soorten drank nodig. Maar dat is ook bij drankuwel.be geen probleem. Je hebt een ruime keuze waaruit drank bestellen mogelijk is, van pils en speciaalbier over verschillende soorten wijn tot frisdrank! Voor iedereen wel wat wils. Daar hoort natuurlijk ook een lekkere versnapering bij en daarom heb je de keuze tussen chips, nootjes, chocola en cakes. Ideaal dus om je inkopen te doen voor een gezellig avondje bij je thuis! 

Goedkoop bier 

Zitten er een paar bierliefhebbers tussen de mensen die je gaat ontvangen? Dan zal je je ogen nogal kunnen uitkijken als je ziet wat voor keuze er is op drankuwel.be. Tal van merken worden verkocht zoals Palm, Liefmans, Westmalle, Leffe, La Chouffe, Hoegaarden, Heineken, Grolsch en nog vele andere merken. Niet alleen heb je een ruime keuze aan bier, maar is het ook nog eens goedkoop bier. Koop bijvoorbeeld een Hoegaarden Grand Cru fles van 33cl voor maar 1,56 euro. Vanaf 150 euro wordt er ook nog eens gratis verzonden. Zeg nu zelf, wat heb je nog meer nodig om er een geweldig avondje van te maken? 

Leuke accessoires 

Bij een avondje met vrienden en vriendinnen horen niet alleen lekkere drank en versnaperingen, maar het maakt de hele avond compleet met de leukste aangepaste accessoires erbij. Zo kan je bijvoorbeeld een Amstel dienblad kopen of glazen van verschillende biermerken. Een Heineken barmat of een spoelkop zoals de echten? Kijk eens rond op drankuwel.be en je zal merken dat je een nieuwe webshop verslaving bij hebt!