Dit moet jij weten over de populaire Vitakruid Silsolutions

Dit moet jij weten over de populaire Vitakruid Silsolutions

januari 31, 2023 0 Door Roosje Broekkotte

Een hulpmiddel voor mooi, glanzend en stevig haar – dat heb je vast vaker gehoord. Echter spreken de eerlijke TikTok-recensies en voor-en-na foto’s voor zich: Vitakruid Silsolutions werkt! Dit middel bestaat al een aantal jaren, maar is sinds kort aan populariteit gestegen door de positieve resultaten. In deze blog vertellen we jou meer over dit product.

Wanneer zie je resultaat

Een mooie volle bos met glanzend haar, een mooie huid en stevige nagels – dat zien we natuurlijk liever vandaag dan morgen. Gemiddeld begin je na ongeveer zes tot acht weken verschil te zien. Voor optimaal resultaat kun je de Vitakruid Silsolutions het beste iedere dag gebruiken, voor minimaal 60 dagen. 

De Silsolutions wordt standaard geleverd met een handig maatbekertje. Dit plastic glaasje is voorzien van een dosering streepje, zodat je jouw supplement altijd op de millimeter nauwkeurig kunt doseren. Voor de beste werking kun je het beste een maatbekertje van 20ml nemen in de ochtend, na het opstaan. Dit bij voorkeur op een lege maag. Wacht na de inname ongeveer 20 minuten voordat je gaat eten, zodat dit de opname niet in de weg zit. Hierdoor heeft het lichaam voldoende tijd om de vloeibare silicium op te nemen.

De werking van Vitakruid Silsolutions

De Vitakruid Silsolutions is verrijkt met o.a. Silicium en Vitamine C. Het bekende silicium speelt een rol in de vorming van beenderen en ondersteunt de gezondheid van botten, haren en nagels. Vitamine C is betrokken bij verschillende lichaamsfuncties, zoals: weerstand versterken, genezing en herstel van wonden, productie van collageen wat betrokken is bij de opbouw van o.a. de huid en bescherming van lichaamscellen. Dit is de ingrediëntenlijst:

Gezuiverd water, brandnetelextract (urtica dioica herba), citroenzuur (zuurteregelaar), natuurlijk appelaroma (smaakstof). Hulpstoffen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. SilSolutions® bevat ca 3,5 g elementair silicium per liter.

Per dosering (20ml) bevat het drankje 70mg silicium (elementair) en 80mg vitamine C (ascorbinezuur).

Hoe gebruik ik de Silsolutions van Vitakruid

Schud de fles goed voordat je het gebruikt. Hierdoor blijft de inhoud goed verdeeld over je dagelijkse dosering. Zet de fles bijvoorbeeld naast je bed neer of in de badkamer, zodat je het drankje in de ochtend direct kunt nemen. Je kunt namelijk het beste 20 minuten wachten met eten, dan kun je je in de tussentijd klaarmaken! Met het maatbekertje kun je ervoor zorgen dat je de juiste portie binnen krijgt. 

Silsolutions in combinatie met andere producten

Vitakruid Silsolutions kun je ideaal combineren met de Vitakruid Collageen. Silicium is namelijk een hulpstof voor onder andere enzymen, een bouwsteen voor collageen. Daarnaast draagt de Vitamine C bij aan de vorming van collageen. Collageen is één van de belangrijkste eiwit vormen in ons lichaam. We maken dit zelf aan, maar vanaf onze 25e levensjaar neemt de aanmaak structureel af. Hierdoor wordt de elasticiteit van de huid minder en ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. De Silsolutions en Collageen zijn dus samen een krachtig duo!

Over Vitakruid

Vitakruid is een Nederlands bedrijf dat supplementen en gezondheidsproducten maakt. Het bedrijf richt zich op het verbeteren van de gezondheid en welzijn door middel van natuurlijke en effectieve producten. Vitakruid heeft een breed assortiment aan producten, waaronder: multivitaminen, probiotica en andere supplementen. Shop de producten van Vitakruid nu bij Haarspullen.nl!