De heerlijkste bakrecepten van Koopmans

De heerlijkste bakrecepten van Koopmans

november 9, 2022 0 Door Roosje Broekkotte

Iedereen kent Koopmans en de verscheidenheid van recepten dat dit bekende supermarktmerk te bieden heeft. Laten we beginnen met de brood recepten, een genre wat simpel klinkt maar wat nog steeds spannend kan zijn. Onder de categorie brood recepten vallen namelijk witte bolletjes, kaneelbroodjes, chocolade broodjes, maar ook croissants. Andere heerlijke brood recepten van Koopmans zijn lente focaccia, broodpudding, scones en croutons. Je hebt ook wat meer thematische brood recepten zoals paashaas pesto broodjes, gevulde kerststol en Sinterklaasbroodjes.

Cake recepten

Cake, cake, cake, wie houdt er niet van? Met deze recepten zet je wat lekkers op tafel waar iedereen van zal smullen. Cake eet je het best met een kopje koffie of een glas warme thee. 

Koopmans heeft een boel cake recepten, met uiteenlopende categorieën. Zo heb je onder andere de cake categorieën citroen cake, marmer cake, vegan cake, tulband en chocoladecake. Als je fan bent van een frisse citroen cake, dan zijn er meerdere lekkere opties om cake te maken. Denk hierbij aan een ijstaart citroencake, een citroencake met glazuur, een simpele citroencake of een gevulde citroencake. Toch meer van de chocolade? Probeer dan één van de recepten voor chocolade kokos cake, een cake met peer en chocolade, een stracciatella cake of een framboos chocolade cake met munt.

Hartige taart recepten

Sommige mensen zijn meer fan van zoet, anderen van hartig. Val je in groep twee dan zul je heel blij worden van deze hartige taart recepten. Binnen deze recepten kan je de vegetarische kant op gaan, voor vlees kiezen of een combinatie doen van beiden. De bereidingstijd van de gerechten verschillen en dit kan variëren van 20 minuten in de oven tot aan 75 minuten. Je kunt de recepten bereiden in een ovenschaal en het gerecht aansnijden. Je kunt ook verschillende kleine versies maken die makkelijker zijn om te delen. Kies je voor een quiche met zongedroogde tomaatjes, een hartige taart met blauwe kaas, een Surinaamse pastei of een bladerdeeg plaattaart met courgette, tomaat en parmaham? Er is zoveel lekkers te maken met deze hartige taart recepten. Of je nou kookt voor jezelf of bezoek aan huis krijgt, inspiratie genoeg!