De Crypto handelsexplosie van 2021

De Crypto handelsexplosie van 2021

februari 5, 2021 0 Door Roosje Broekkotte

Overweeg je om in het jaar 2021 te investeren in cryptocurrencies? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een lijst samengesteld met cryptocurrencies die in het jaar 2021 zullen exploderen. Met meer dan 7.000 cryptocurrencies op de markt is het moeilijk om de beste te kiezen. Volgens sommige experts zijn enkele van de beste cryptocurrencies die het bekijken waard zijn Bitcoin, Litecoin, Cardano en Ethereum in 2021. Dit jaar wordt het beste jaar om in cryptocurrencies te investeren.

Als je geïnteresseerd bent in investeren in cryptocurrencies maar overweldigd bent door de opties die op de markt beschikbaar zijn, dan helpt onze gids je bij het maken van een keuze. Het kan erg langdradig en verwarrend zijn om zelf onderzoek te doen. Sommige cryptocurrencies zijn goed voor beginners, terwijl andere goed zijn voor de mensen die handelaar zijn. Dit is niet alleen weggelegd voor wizkids, want beleggen kan je aanleren. Onze gids hier zal je helpen om ten eerste te leren hoe je in de crypto kunt investeren en ten tweede hoe je winstgevend kunt beleggen.

Waarschuwing

Cryptocurrencies bieden lucratieve investeringsmogelijkheden. In welke valuta je moet beleggen, hangt af van wat je financiële doelen zijn en waar je naar op zoek bent. Het hangt ook af van de ervaring die je bezit met het verhandelen van cryptocurrencies. Als cryptohandelaar zal alleen het kopen van de cryptocurrency je niet succesvol maken. Je moet ook waakzaam zijn. Je moet je investering beschermen door de beveiliging te verbeteren. Er zijn veel gevallen geweest waarin de handelaren hun investering hebben verloren omdat ze hun investering niet veilig hadden gesteld.

Top cryptocurrencies die in 2021 zullen opblazen

De lijst met trending cryptocurrencies verandert van tijd tot tijd. De valuta’s die dit jaar opvallen, zijn volgend jaar misschien niet de favoriet van de handelaar. Voor 2021 wordt verwacht dat de volgende cryptocurrencies zullen exploderen.

  • Bitcoin

Laten we onze lijst beginnen met de meest populaire en bekende crypto Bitcoin. Bekend als ‘de koning van cryptocurrencies’ is Bitcoin de meest gebruikte cryptocurrency ter wereld. Bitcoin streeft ernaar om digitaal, contant, peer-to-peer en wereldwijd te worden. Bitcoin zal dit bereiken door gedecentraliseerd te blijven waardoor het vrij is van alle voorschriften. Het advies is om te investeren en deze crypto in de gaten houden, omdat deze in de crypto-ruimte het hoogste liquiditeitsniveau heeft. Afgezien hiervan is het ook de meest stabiele crypto op de markt. De verwachting is dat de vraag naar en invloed van Bitcoin de komende jaren aanzienlijk zal toenemen.

  • Litecoin

Met een grotere marktkapitalisatie en hoge liquiditeit is Litecoin een andere cryptocurrency om in te investeren. Vanwege het beperkte aanbod en de 12,5 LTC-blokbeloning zal Litecoin sterk zijn in het jaar 2021.

  • Ethereum

Ethereum was de eerste die slimme contracten introduceerde. Slimme contracten stellen de ontwikkelaars in staat om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te ontwikkelen op de desktop en mobiel. Vanwege zijn liquiditeit staat het op de tweede plaats in de lijst met beste cryptocurrencies.

Basic Attention Token (BAT)

Vanaf 2018 is deze crypto de populairste op de markt. Dit is een hulpprogramma-token dat wordt gebruikt om de makers van inhoud virtueel te betalen. Bat is consistent sinds 2018 en zal naar verwachting zelfs in 2021 trending zijn.

Cardano – ADA

Cardano is een van de sterkste spelers op de markt. Sinds 2015 is het gegroeid en in 2020 bereikte zijn marktkapitalisatie $ 4 miljard. Het werkt op Ouroboros blockchain waar twee blockchains met elkaar samenwerken. De ene blockchain zorgt voor gewone transacties terwijl de andere voor slimme contracten zorgt.

De bovengenoemde valuta’s worden door veel experts als veilig beschouwd om te beleggen. Investeren in deze valuta’s zal je zeker succes opleveren. Kies bij het beleggen alleen de munten met een goede staat van dienst. Investeer niet in cryptovaluta’s die nieuw zijn op de markt.