De beste producten voor haar, huid en lichaam

De beste producten voor haar, huid en lichaam

juli 25, 2019 0 Door Roosje Broekkotte

Tegenwoordig wordt er meer en meer gelet op de kwaliteit van de producten. Want zeg nou zelf, wil jij producten gebruiken waar flink mee geknoeid is, die vol zitten met parfum, parabenen, sulfaten en nog veel meer? Nee? Dat dacht ik al. In dit blog vertellen we je graag meer over goede producten. Doe er je voordeel mee.

Tijd voor een nieuw kleurtje

Van haarverf wordt je haar niet bepaald gezonder. Maar, maak je een bewuste keuze voor een goede haarverf dan kun je de schade flink beperken. Zo ben je met de permanente haarkleuringsgel van Herbatint er zeker van dat er geen ammoniak in verwerkt zit. Want deze boosdoener droogt je haar gigantisch uit. En geen zorgen, ook deze haarkleuringsproducten geven het haar een intense kleur en wordt het haar zelfs tegelijkertijd gevoed met 8 kruidenextracten. Een win-winsituatie voor je haar, dus zeg maar gedag tegen grijs haar of uitgroei zonder negatieve gevolgen.

Verbeter je immuunsysteem

Kan je wel een boost gebruiken en wil je je graag beter voelen? Die pijn die jij elke dag na het eten voelt, komt waarschijnlijk door je spijsverteringsstelsel. Pak het aan met de Golden naturals probiotica 50 miljard capsules. Deze capsules dienen als voedingssupplement en zijn dus geen vervanging voor je gevarieerde voeding. Wel helpt het maag en darmen te ondersteunen. De goede bacteriën verwerkt in de capsule zijn vegetarisch en bevatten vitaminen die je goed kunt gebruiken om de stoelgang en spijsvertering een handje te helpen.

Handel met gezond verstand

Als het goed is ben je dankbaar voor je lichaam en je leven. Zorg daarom goed voor jezelf. Neem voldoende rust, beweging en tijd voor jezelf. Laat je niet gek maken door het nieuws en de media, hou je gezond verstand erbij. En nog één ding: drink voldoende water. Dit is goed voor je haar, huid en lichaam!