De aantrekkelijke tafel

augustus 12, 2020 0 Door Roosje Broekkotte

Bij ieder gerecht is niet alleen de smaak belangrijk, maar ook de manier waarop het gepresenteerd wordt. De keuze voor het juiste servies draagt hier zeker aan bij.

Kies het liefste voor iets dat ook bij de rest van je interieur past. Laat in alles jouw uitgelezen stijl en onberispelijke smaak terugkomen wanneer jij gasten over de vloer hebt! Tijdens iedere lunch, diner en aan de koffie met jouw gasten weet jij zo een onuitwisbare indruk te maken. Komt dat even mooi uit wanneer jij bijvoorbeeld je baas, belangrijke klanten op bezoek hebt. Of beter nog: je (aanstaande) schoonouders! Die laten hun kroost natuurlijk niet zomaar achter bij de eerste de beste.

Zeker niet de eerste. Wel de beste. En dat ben jij! Zeker wanneer je grote merken als onderstaande op tafel kunt brengen.

Schott Zwiesel

Al zo’n anderhalve eeuw wordt drinken haast tot een kunst verheven! Nou ja, dat is nog steeds gewoon een kwestie van een glas aan je lippen zetten, je hoofd achterover houden en genieten. Maar dankzij het in 1872 opgerichte Schott Zwiesel krijgt deze simpele handeling toch een nieuwe dimensie! Als geen ander weten de glazen uit de verschillende aantrekkelijke series dranken prachtig te serveren en perfect op de juiste temperatuur te houden. Geef ze dan ook een prominente plek in of op jouw kast, waar iedereen ze kan zien! Tip: keer ze wel om wanneer je ze niet gebruikt, zodat de binnenkant geen stof opvangt.

Royal Albert

Tijd voor koffie of thee? Laat dan het blauwe bloed maar aanrukken! Figuurlijk, dan. Want Royal Albert geeft ieder gezellig samenzijn rond de koffietafel een koninklijk tintje. Het Britse merk biedt al sinds 1896 het mooiste van het mooiste op het gebied van kopjes, schoteltjes en alles wat daarbij hoort. Zo serveer je ook het heerlijkste gebak op het aanlokkelijke en stijlvolle servies van Royal Albert!

Villeroy & Boch

Wat je aan je gasten opdient is al bijna niet belangrijk meer zodra jij jouw Villeroy en Boch servies op tafel hebt gezet. Je kunt het zo simpel of uitgebreid maken als je maar wilt met geheel witte borden en schalen of juist een vrolijk kleurtje of patroontje. Daar hoort natuurlijk een passend bestek bij. Ook van die markt is Villeroy en Boch volledig thuis! Zo weet je zeker dat jij van iedere dinertafel een prachtig geheel maakt.