Bezorg je kind een fijne eerste schooldag met MyMepal!

Bezorg je kind een fijne eerste schooldag met MyMepal!

februari 1, 2022 0 Door Roosje Broekkotte

Gaat jouw kind binnenkort voor het eerst naar de basisschool? Dan zijn er veel dingen waar jij aan moet denken. De basisschool is natuurlijk een enorme stap voor je kind, waar hij/zij met veel nieuwe dingen in aanraking zal komen. Er zijn veel nieuwe, grote dingen, maar ook een aantal kleine onderdelen zijn essentieel, zoals een leuke broodtrommel en drinkfles. Om dit voor jouw kind zo leuk mogelijk te maken, stellen we je voor aan MyMepal. Lees snel verder!

Wat is MyMepal?

MyMepal is een specialist op het gebied van lunch-gerelateerde artikelen, zoals broodtrommels, waterflessen en lunchpotten. Het leuke aan MyMepal is dat je via hun website zelf je items kan ontwikkelen. Hierdoor garandeer jij je kind ervan dat hij/zij trots is op zijn lunchitems – iets wat erg belangrijk is voor een kind. Kinderen hebben namelijk altijd hun mening klaar staan: bevalt de broodtrommel van jouw kind niet? Dan zal hij/zij dit zeker te horen krijgen. 

Met MyMepal is alles mogelijk: je kunt simpelweg een item maken in de lievelingskleur van je kind, maar er zijn veel meer opties dan enkel dit. Zo kun je het item volledig personaliseren door hier de naam van je kind op te zetten, of kun je leuke elementen op bijvoorbeeld een broodtrommel plaatsen. Ook is het mogelijk om printjes toe te voegen: dit maakt het mogelijk om een leuke foto van jullie twee samen te gebruiken.

Zo maak je je kind tevreden!

Misschien vind je het lastig om precies te weten wat je kind leuk vindt. De oplossing hiervoor is erg simpel: laat hem of haar meebepalen! Het kan een leuke bezigheid zijn om samen zijn/haar lunchitems te ontwikkelen, omdat je er op een leuke wijze achter komt wat je kind leuk vindt, en wat ook juist niet. Door de keuze bij hem/haar neer te leggen, zorg jij ervoor dat je zeker weet dat hij/zij dit ook leuk gaat vinden. Natuurlijk is het wel belangrijk dat het goed bij elkaar past, maar dit kun je aansturen. 

Probeer het nu!

Klinken deze lunchitems jou nou als muziek in de oren? Neem dan snel een kijkje op de homepage van MyMepal en probeer het direct!