Afvallen met een eenvoudig dieet en trainingsschema

Afvallen met een eenvoudig dieet en trainingsschema

april 13, 2018 0 Door Roosje Broekkotte

De droom van iedereen, lekker en gezond eten en tegelijkertijd afvallen. Een overgroot deel van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht. De enige fout die mensen maken, is dat mensen te weinig goede voedingsstoffen binnen krijgen. Met een dieet kun je wel tot 2 kilo per week afvallen, terwijl je ook lekker kunt eten.

Welk dieet kun je het beste volgen?

Er zijn echt enorm veel diëten beschikbaar. Ieder dieet is anders en ook afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Het dieet pro is op dit moment een heel populair dieet, dit komt doordat mensen aangeven tientallen kilo’s te zijn afgevallen. Dit dieet bestaat voornamelijk uit shakes, deze zorgen ervoor dat je alle benodigdheden binnen krijgt die je nodig hebt. Daarnaast kun je deze shakes ook aanvullen met dieet pro capsules welke onder andere omega-3 bevatten.

Sporten naast het volgen van een dieet?

Wil je niet alleen gewicht verliezen, maar wil je ook van buikvet af? Dan is het ook verstandig om iets aan beweging te gaan doen. Veel mensen hebben geen tijd om naar de sportschool te gaan, dan kiezen ze er vaak voor om thuis te gaan sporten. Er zijn diverse video’s in omloop om workouts te gaan volgen.

Wil je liever niet zelf de touwtjes in handen nemen op het gebied van sporten? Omdat je wellicht een blessure hebt? Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld Fysiotherapie Deurne. Zij kunnen je advies geven op het gebied van sporten, ook als je overgewicht hebt gehad, zal je ongetwijfeld last hebben van je gewrichten, ook daarin kunnen zij je ondersteunen.

Dus wil jij afvallen maar niet teveel rompslomp met een uitgebreid dieet schema? Waarbij je allemaal ingrediënten moet kopen die niet standaard in de supermarkt liggen? Volg dan het dieet van dieet pro in combinatie met de online training van Glenn Goossens. En val binnen enkele maanden al tientallen kilo’s af! Daarnaast als jij je aan het trainingsschema houd, kun je ook nog eens gespierder worden, afhankelijk van de bouw van jouw lichaam.