Afvallen in Breda met Voedingscoach Leny

Afvallen in Breda met Voedingscoach Leny

maart 12, 2018 0 Door Roosje Broekkotte

Leny heeft een afvalstudio en helpt mensen met afvallen in de regio Breda.

Het is een trend die steeds verder doorzet: een gezonde levensstijl. En daar zijn wij blij mee! Er wordt steeds meer duidelijk over het effect van ongezond eten en bepaalde allergieën. Er wordt ook veel meer verband gelegd tussen vermoeidheid, ziek zijn en het eetpatroon van mensen. Maar ondanks wat de ‘trend’ momenteel is, het belangrijkste is: zit jij lekker in je vel met je huidige levensstijl?

Deze vraag stelde ik mijzelf 25 jaar geleden ook en het antwoord was nee. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik wilde graag afvallen. Ik besloot een dieet te proberen en begon met programma’s als Weight Watchers en Sonja bakker. Sommige mensen blijven Sonja Bakker volgen maar ik merkte dat ik erg ongelukkig werd van het dieet en steeds minder energie kreeg. Waarom was dit? Omdat dit soort diëten gebaseerd zijn op een uithonger methode. Je gaat minder eten en je krijgt minder calorieën binnen. Er is bij dit soort programma’s nauwelijks aandacht voor de verschillende soorten voedingsstoffen en het einddoel is alleen afvallen, ondanks de gevolgen voor je lichaam.

Afvallen in Breda met voedingscoach Leny

Ik besloot uiteindelijk af te gaan vallen in een afvalstudio die zich ook bezig hield met de geestelijke gemoedsstand van de deelnemers. Ik leerde hier heel veel van gezonde voeding en het effect van bepaalde voeding op je lichaam. Het uiteindelijke succes naar dit traject: ik was een aantal kilo afgevallen en ik zat weer goed in mijn vel! Ik besloot uiteindelijk een voedingsopleiding te gaan volgen en hier leerde ik nog meer over voeding, hormonen en de balans hiervan in je lichaam.

Metabolic Balance afvalplan

Drie jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met het Metabolic Balance voedingsplan. Dit is een persoonlijk voedingsplan waar door middel van bloedwaardes bepaald wordt welke voeding het beste bij je past. Ik heb dit voedingsplan zelf ook gevolgd en ik boekte hiermee de beste resultaten die ik ook had behaald met een afvalplan.

Vanwege het grote persoonlijke succes ben ik in mijn eigen afvalstudio in Breda ook begonnen met dit voedingsplan. En nu drie jaar later heb ik al heel veel mensen geholpen uit omgeving Breda met het behalen van een gezondere levensstijl en het belangrijkste: lekkerder in hun vel zitten.

Woon jij in omgeving Breda en wil je ook graag afvallen en lekkerder in je vel zitten? Schroom dan niet om contact op te nemen via mijn website!