3 tips hoe je jouw gezonde leefstijl aan anderen door kunt geven

3 tips hoe je jouw gezonde leefstijl aan anderen door kunt geven

april 13, 2022 0 Door Roosje Broekkotte

Als er iemand ziek is of jarig in je omgeving, dan kan het wel eens lastig zijn om een cadeau te verzinnen. Zeker als je goed voor je eigen lichaam wilt zorgen en erop let dat je gezond eet. Eenmaal achter de positieve effecten van een gezonde leefstijl, wil je dit ook graag doorgeven aan die vriendin die jarig is. Of je zieke buurman die in het ziekenhuis is opgenomen. Hoe kun je dit nu doen, met daarbij het gemak van laten bezorgen? Hierbij 3 tips om een creatief én gezond cadeau te geven.

Laat eens een fruitmand bezorgen!

Extra vitaminen, zeker als je ziek bent kun je deze goed gebruiken. Toch worden er in veel ziekenhuiskamers nog best wat zakken snoep, chocola of chips meegenomen door de bezoekers. 

Die heerlijke fruitmand zal door de zieke zeker gewaardeerd worden. Het personeel maakt er met liefde een heerlijke fruitsalade van of een shake. Een fruitmand laten bezorgen is heel gemakkelijk te regelen. 

Je kunt uit verschillende soorten fruitmanden kiezen. Eenmaal gekozen welk formaat je geschikt vindt? Dan kun je de bezorgdatum instellen. Als je weet wanneer je collega weer uit het ziekenhuis thuiskomt, kun je de thuiskomst zo nog fijner maken. Na de betaling wordt de fruitmand op de gewenste dag thuisbezorgd.

Een jarige verrassen met een zelfgebakken taart

Is er iemand jarig en wil je een creatief cadeau geven? Bak dan eens een gezonde taart. Een fijne tegenhanger aan alle kant en klare taarten die vol zitten met E-nummers. Ga los op die carrot taart of cake! En je zult zien dat mensen verrast reageren op die lekkere worteltaart.

Waardoor er op een volgende verjaardag vast meer gezonde snacks op tafel komen, zoals komkommer en snoeptomaatjes. Daarbij neem je de jarige ook veel werk uit handen. Een cadeau wat zeker gewaardeerd gaat worden!

Is er iemand jarig? Geef een fruitmand met tegoedbon voor een sportieve activiteit

Een ander idee om je gezonde leefstijl in een tof cadeau te verpakken? Geef dan eens een fruitmand én tegoedbon in 1. Voor iedere leeftijd is er wel een passende sportieve activiteit te bedenken. Van wandelen in het stadspark tot naar het klimbos. En van indoor skiën tot een potje tennis op de tennisbaan. Met de fruitmand erbij kom je niet met lege handen én het geeft een goede voorbereiding op jullie uitje.

Welk van deze cadeaus heb jij wel eens gegeven?